Tijdelijke expertise

Wij delen onze kennis en ervaring ook graag via tijdelijke inzet. Onze medewerkers kunnen u helpen om voor een periode een functie te vervullen, of een extra impuls te geven aan uw project of organisatie. Hieronder vindt u een overzicht van de rollen die wij aanbieden.

Projectleider

Het slagen van een project hangt voor een groot deel af van het functioneren van de projectleider. De projectleider is het gezicht van het project, zet de lijnen uit en heeft een belangrijke rol als inspirator. Het lukt niet altijd om intern een geschikte persoon te vinden. In dat geval kunnen onze professionals uitkomst bieden. MvR & Partners beschikt over door de wol geverfde projectleiders, die weten wat er nodig is in deze rol. U kunt onze projectleiders inzetten bij de start van een project, maar ook om een lopend project vlot te trekken.

Projectmanagementondersteuner (PMO'er)

Tijdens een project moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Denk aan het maken en bewaken van een planning en het regelen van afspraken. Een goede Projectmanagementondersteuner (PMO'er) is dan ook van grote waarde. MvR & Partners beschikt over gecertificeerde PMO’ers, die u graag helpen om uw project tot een succes te maken. Naast hun organiserende rol als projectsecretaris, beschikken zij over de capaciteiten om kansen en bedreigingen voor de voortgang van het project te signaleren. Op basis hiervan kunnen ze de projectleider adviseren.

Functioneel beheerder

De functioneel beheerder is een cruciale schakel binnen de implementatie van Zaakgericht Werken. Hij richt het zaaksysteem in, onderhoudt het en helpt medewerkers met hun vragen. De functioneel beheerders van MvR & Partners halen het maximale uit hun rol. Ze zijn pro-actief in het ondersteunen van de gebruikers en het verbeteren van het zaaksysteem.