Nieuws

 

Op 28 maart jongstleden was de VNG Beurs "Back to the Future" in Utrecht. MvR & Partner was met een stand aanwezig om klanten te onmoeten en ook de nieuwste ontwikkelingen te laten zien op het gebied van Zaakgericht Werken, Datagedreven Werken, Robotic Process Automation (RPA) en natuurlijk van onze MvR Academy.

De beurs was om meerdere redenen zeer geslaagd.

Er waren veel bekende en nieuwe gezichten, dus dat is altijd leuk. Daarnaast was er veel belangstelling voor Robotic Process Automation (RPA). Dat bleek ondermeer uit de meer dan volle breakout sessie van Robert Mekking met als thema "Naast elke ambtenaar een robot". Hierin ging hij samen met de Jeroen op 't Root van de gemeente Rotterdam in op de dilemma's rondom robotisering. Voor wie de presentatie gemist heeft, we sturen hem graag toe. U kunt de presenatie aanvragen op deze pagina.

Tot slot was er een leuke workshop van een klant van ons, de gemeente Hengelo. Die vertelde over het door MvR Consulting ontwikkelde Escaperoom concept rondom Co-Creatie. Een andere manier van leren en opleiden, naast onze klassikale trainingen en e-Learning. Deze workshop werd zo goed bezocht dat er 's middags nog een tweede sessie werd gehouden. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Serious Gaming in uw organisatie? Maak dan een afspraak of download onze factsheet