Nieuws

Vorige week is ''Rob Otten'' gestart als eerste virtuele medewerker van Allinq. Reden voor een feestje! Dergelijke softbots kunnen handmatige en tijdrovende processen overnemen van echte mensen. Waardoor er tijd overblijft voor taken waar mensen écht goed in zijn. Een mooie case waar wij als MvR Consulting Robotic Process Automation (RPA) mogen toepassen.

 ''Rob'' is met veel enthousiasme onthaald en gaat aan de slag op de afdeling Logistiek. Ondertussen werken wij aan volgende virtuele medewerkers die processen kunnen overnemen. Met de toepassing van RPA bereidt Allinq zich voor op een toekomst waarin automatisering, Machine Learning en Artificial Intelligence een grote rol speelt.

Samen met Allinq richten wij als MvR Consulting een Center of Excellence op die Allinq in staat stelt om zelf softbots te bouwen en te beheren. Ook is het mogelijk om het robotiseren volledig aan ons uit te besteden, waarbij wij alle fasen van robotisering verzorgen: ontwerp, bouw, implementatie en beheer. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.

 

DSC06433v2