Nieuws

 

Wat is Robotic Process Automation (RPA) en wat kan RPA betekenen voor uw organisatie? In een co-creatie sessie nemen we u in vogelvlucht mee in de wereld van RPA. De mogelijkheden en onmogelijkheden van RPA. Maar ook hoe RPA inzetbaar is voor het oplossen van knelpunten in uw bedrijfsproces en het verbeteren uw dienstverlening.

Met deze kennis genereren we in een korte samen een aantal toepassingsmogelijkheden van RPA voor uw organisatie rondom 3 thema's. Aan de hand van een door MvR Consulting ontwikkeld punten systeem komen we per project tot de ranking. Hiermee krijgt u inzicht in de projecten die het waard zijn om uitgewerkt te worden. Na 1,5 uur heeft u niet alleen inzicht in wat RPA kan, maar ook waar het in uw organisatie inzetbaar is en een overzicht van kansrijke projecten. 

De RPA Co-creatie sessie bieden wij gratis aan voor klanten van MvR Consulting. De co-creatie sessie staat open voor deelnemers die de business kennen (Sociale Zaken, Publiekszaken, Ruimte, Bedrijfsvoering) en die de werkprocessen en systemen kennen (informatie managers, CIO, DIV). Deze mix aan kennis garandeert een leuke, spannende en efficiente sessie.

Wilt u zich ook laten inspireren, neem dan contact met ons op en maak een afspraak. 

 

Voor meer informatie over klanten die u voorgingen met RPA: Gemeente Huizen, Rotterdam en Velsen