Nieuws

Wat is Process Mining en wat voor inzichten kan het verschaffen? In een korte presentatie en demo laten we zien wat Process Mining is en welke vragen er mee opgelost kunnen worden. We gaan dieper in op wat er nodig is om te beginnen, wat de voordelen zijn en de praktische toepassing in combinatie met automatisering. We leggen de connectie met automatisering door middel van het analyseren van een praktische casus. De casus die we analyseren betreft een Klantcontact Centrum, welke we gebruiken om de presentatie en techniek overzichtelijk te houden. 

Met Process Mining krijg je een dieper inzicht in doorlooptijd, consistentie, compliance en kwaliteit van je proces. En dat op basis van echte data. In de video laten we kort zien hoe het werkt. Process mining is waardevol in voortrajacten van RPA, waarbij we eerst naar de processen kijken en met de klant bepalen waar versnelling of kwaliteitsbverbetering nodig is en hoe we die door procesoptimalisatie of robotisering kunnen bereiken. Door periodiek de metingen te herhalen krijgen we ook een goed beeld van de effecten van de doorgevoerde wijzigingen. Maar Process Mining kan ook gebruikt worden voor kwaliteit en prestatiemetingen. 

Heeft u ook vragen over procesoptimalisatie of bent u benieuwd naar de doorlooptijd en kwaliteit van uw processen dan helpen we u graag. Meer informatie, we hebben een leuke eerste video gemaakt die we u graag met een korte presentatie over processmining (half uurtje) laten zien. Voor meer informatie neem contact op met Frank Mester