Nieuws

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 59 niet laden

Wanneer de zomer en vakanties straks weer zijn geweest en iedereen is bijgekomen, biedt MvR & Parnters de uitgelezen mogelijkheid om de hersenen weer te prikkelen gedurende de nazomer workshops. Op donderdagmiddag 14 september organiseert MvR Consulting een aantal gratis workshops voor haar klanten. 

Tijdens de workshops nemen onze consultants je mee in een aantal actuele thema’s op het gebied van informatievoorziening binnen de overheid. Het doel van deze middag is om op een dynamische en ontspannen manier kennis met elkaar te delen. Na afloop van de workshops organiseren we een nazomerse borrel, om met elkaar na te praten en ideeën uit te wisselen.

Wanneer? Donderdag 14 september, tussen 15.30 en 18.30 uur.

Waar? Bij ons op kantoor: Middenburcht 96 in Vleuten

Thema’s workshops

Hieronder een overzicht van de verschillende thema’s die aan de orde komen. Zoals hierboven beschreven kun je je aanmelden voor twee van deze workshops.

  • E-dienstverlening: één keer doen of altijd verbeteren?
  • Route du Omgevingswet: goed voorbereid aan de slag
  • Hoe slim is jouw organisatie? Datagestuurd werken als het hulpmiddel voor succes.
  • MvR Horizon: trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
  • Waar zit de mol? Doelgericht verbeteren met LEAN.

Programma

15:30 – 16.00 uur: Inloop

16.00 – 16:45 uur: Eerste workshop

16.45 – 17.30 uur: Tweede workshop

17.30 – 18.30 uur: Borrel

Wij zouden het erg leuk vinden als jij hierbij aanwezig wilt zijn en nodigen je hierbij uit om deel te nemen! Je kunt je aanmelding bevestigen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vernemen daarbij graag welke twee workshops je wilt bijwonen.