Visie, missie en kernwaarden

MvR & Partners is als allerbeste in staat om de overheid door digitalisering effici├źnter te laten werken. Hierdoor ontstaat er meer tijd voor dienstverlening aan inwoners en ondernemers. Wij zijn ambitieus, zeer klantgericht en leveren samen de beste kwaliteit binnen dit domein. Wij staan bekend als een professionele overheidsexpert, die het lef heeft om samen met onze klanten te innoveren.

Missie

MvR & Partners heeft als missie de kloof tussen overheid en haar klanten te verkleinen door de inzet van digitalisering.

Visie

MvR heeft als visie dat de komende jaren de technologische versnelling zal leiden tot een digitale transformatie.

Onze 5 kernwaarden 

Vrijheid: Je gaat professioneel en volwassen om met vrijheid in je werk en weet de balans te vinden tussen excellente dienstverlening en een gezonde priv├ęsituatie.
Flexibiliteit: Je stelt je altijd flexibel op en weet wanneer je anderen moet betrekken. Je doet er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken. 
Klantgerichtheid: Je verdiept je in hem, kent zijn uitdagingen en lost deze voor hem op. Excellente dienstverlening is jouw primaire drijfveer!
Verantwoordelijkheid: Jijzelf en niemand anders is verantwoordelijk voor het resultaat van je werk en je eigen groei. Afspraak is afspraak!
Openheid: Je bent altijd toegankelijk en oprecht in je doen en laten, ongeacht de consequenties.