Events

MvR Consulting staat voor dienstverlening, maar ook voor verbinden, kennis delen en netwerken. Vandaar dat wij regelmatig interactieve workshops organiseren voor klanten in samenwerking met onze Academy. In het kader van 'kennis delen tussen klanten' organiseren wij voor onze klanten werkbezoeken aan andere klanten die iets bijzonders hebben gedaan en deze kennis willen delen. 

Onze events staan in het teken van trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering die de overheid en haar klanten dichter bij elkaar brengen. Dit doen wij onder andere met actuele onderwerpen en inzichten in nieuwe ontwikkelingen die voor uw organisatie van belang worden. Onze events inspireren en bieden u een unieke kans om in een omgeving van gelijkgestemden uw mening te toetsen en aan te scherpen. 

Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van onze events, volg dan MvR Consulting op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, of vraag één van onze consultants of accountmanagers om meer informatie.

Dat werken met systemen in 2020 hoort bij het werk in overheidsorganisaties vindt niemand gek. De tijd dat we alles op papier werken, ligt gelukkig ver achter ons. Wat wél gek is, is dat we zoveel handwerk nodig hebben om met die systemen te werken. Hoogopgeleide medewerkers worden ingezet om administratieve handelingen uit te voeren, in plaats van hun tijd te besteden aan de klant. Los van het feit dat dat geen leuk werk is, gaat het in de praktijk ook vaak niet goed. Het systeem wordt omzeild, documenten staan op de c-schijf, registraties zijn onjuist en onvolledig. Met alle gevolgen van dien.

 
Lees meer...

Robert Mekking neemt ons mee naar de nabije toekomst, waarbij de Virtual Workforce is toegetreden tot uw organisatie. Wat is dat? Zo’n digitale assistent? Wat kun je ermee en wat is ervoor nodig om jouw organisatie goed voor te bereiden op de komst van je digitale collega? Hoe snel gaat het? Wat betekent dit voor ons werk? Laat je inspireren en discussieer mee over privacy, werkgelegenheid en digitale vaardigheid!

Lees meer...

Op 3 november organiseren wij onze Intelligent Process Automation klantendag. Op deze dag informeren we al onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen rondom Intelligent Process Automation, de nieuwe features in UiPath en een aantal leuke cases bij onze klanten. De bijeenkomst is dit keer geheel digitaal en toegankelijk voor iedereen die klant is bij MvR Consulting of in een offertetraject zit voor één van onze Intelligent Process Automation diensten (RPA). 

Lees meer...

De wereld staat voor een nieuwe revolutie, waarbij robots hun intrede zullen doen op werkvloer. Fysieke robots maar vooral ook digitale assistenten die zelfstandig processen kunnen uitvoeren, adviezen geven en met klanten communiceren. Of als digitale assistent van medewerkers administratieve taken overnemen. Een zeer interessante toepassing is de digitale DIV assistent, die u helpt in uw dagelijks werk. 

Lees meer...

In deze training laat Kai Bergin je door middel van interactieve opdrachten en demonstraties ervaren wat de toegevoegde waarde van RPA voor jouw organisatie is. Je leert hoe je deze technologie daadwerkelijk kunt realiseren binnen je organisatie en hoe je RPA effectief inzet om je bedrijfsprocessen te verbeteren, te structureren en te borgen. Deze Incompany is zowel klassikaal als online mogelijk.

Op 18, 19, 25 en 26 november een online training plaats met open inschrijving.

Meer weten? Neem dan contact op met Kim Lucassen van Incompanytrain of Kai Bergin van MvR Consulting

Aangezien wij het belangrijk vinden om in deze tijd kennis te blijven delen, organiseren wij op woensdag 15 april om 11.00 uur een live webinar met Q&A over de toepassing van RPA (softbots) in crisistijd binnen de overheid. Hierin zal een Frank Mester zijn ervaringen delen met jullie delen aan de hand van enkele recente trajecten ivm. de Corona crisis en in een gesprek vragen beantwoorden. Ben jij er ook bij? Meld je dan hier aan en ontvang inloggegevens voor deelname. Hopelijk tot woensdag 15 april!

Dit webinar wordt mede mogelijk gemaakt door SkillsTown

HRMovNL MVR 3

De Gemeente Dronten omart deze digitale transformatie en ziet kansen voor de HRM afdeling. Robotisering in organisaties ontwikkelt zich snel, met name als virtuele collega’s. Ook in de overheid! Op dit moment werken in diverse overheidsorganisaties inmiddels tientallen virtuele assistenten samen met ambtenaren. Wat doet dit met mensen? Wat betekent dit voor de HRM afdeling? Is het een bedreiging of een kans? De gemeente Dronten is optimistisch en omarmt deze digitale transformatie volledig!

Lees meer...

Robotisering MvR Email banner

Ook dit jaar zal MvR Consulting als founding father van het congres Robotisering in de Overheid weer acte de presence geven. In de eerste editie vorig jaar zagen we vooral overheidsorganisaties die net begonnen met Robotic Process Automation (RPA). Op dit moment zijn er meer overheidsorganisaties die na een geslaagde pilot in productie zijn gegaan met virtuele medewerkers. In verband met de COVID-richtlijnen hebben we besloten het congres te verplaatsen naar 20 april 2021

Lees meer...

Op 30 januari hebben we de eerste RPA-gebruikersbijeenkomst voor gemeenten georganiseerd bij de gemeente Huizen. Een mooie locatie omdat gemeente Huizen als ruim 2 jaar productie ervaring heeft met RPA en daarmee tot de koplopers in Nederland behoort. Inmiddels hebben 10 gemeenten zich al aangemeld voor dit initiatief om kennis te delen op het gebied van RPA tussen gemeenten. 

Lees meer...

Op 23 mei MvR Consulting aanwezig op het congres Robotisering in de Overheid. Voor en door iedereen die zich bezig houdt met strategie en besluitvorming bij overheidsorganisaties en wil weten wat de inzet van robotica, RPA (softbots) en Kunstmatige Intelligentie gaat veranderen.Hoe blijf ik als organisatie en medewerker relevant, in control en maak ik nu al gebruik van de technologie die er is.

Met sprekers van bekende techpartijen en universiteiten, die zich vooral richten op de toekomst, maar ook met Nederlandse ervaringsdeskundigen die al ervaring hebben met de inzet van softbots, robotica en KI. 

Voor aanmelden en meer informatie: https://www.robotiseringindeoverheid.nl/

 

 

 

Op 28 maart organiseren wij een Ronde Tafel met als thema "Datagedreven Werken".

De Ronde Tafel zal bij het kantoor van MvR Consulting in Vleuten plaatsvinden van 15:00 - 18:00 uur.

Tijdens deze ronde tafel zullen we met een select groepje relaties vanuit het netwerk van MvR Consulting en GemeenteNL het thema Datagedreven Werken bespreken. Er zal kennis uitgewisseld worden over het verkrijgen van (financieel) inzicht in het Sociaal Domein door middel van Datagedreven Werken. Het doel van de Ronde Tafel is om ingeleid te zijn op het Datagedreven Werken en de mogelijkheden van het Datagedreven Werken inzichtelijk te maken. Het programma ziet er als volgt uit:

Lees meer...

Op 11 april aanstaande zullen wij op het event "Samen Slim in het Sociaal Domein" een tweetal interactieve sessies verzorgen over Datagedreven Werken. Hoe krijg je met data inzicht in bijvoorbeeld de kosten en opbrengsten van Jeugdzorg. Een onderdeel van het Sociaal Beleid waar nu vaak tekorten ontstaan. Maar ook, hoe zet je een Datagedreven organisatie op en hoe interpreteer ik data. Wilt u ook weten hoe u meer grip krijgt op uw budget, klantcontact en bedrijfsvoering? Meld u dan nu aan. 

Het event is bestemd voor managers en beleidsmakers in het Sociaal Domein. Aanmelden kan op de website van GemeentenNL

Wilt u nu al meer weten over wat Data kan betekenen voor uw organisatie? MvR Consulting organiseert in maart een Ronde Tafel over Datagedreven Werken in samenwerking met één van onze gemeentelijke klanten. Vraag uw accountmanager Karlijn Roedelof of Frank Mester om meer informatie. 

Op 12 december 2018 staat MvR Consulting op de Digitale Safari die Provincie Utrecht organiseert. Op onze stand kunnen bezoekers informatie krijgen over onze nieuwe visie op de "digivaardige organisatie", het centrale thema voor 2019. Maar ook met praktische vragen over de inzet van Data om te helpen inzicht te krijgen en koers te zetten. Tijdens een workshop gaan we in op de mogelijkheden om medwerkers te laten bijstaan door softbots (RPA) die het saaie en repeterende deel van de werkzaamheden kunnen oppakken. Ook benieuwd wat MvR Consulting u kan bieden in 2019. Schrijf je dan in voor een Digitale Safari en bezoek onze stand of workhop.

Op 9 oktober houden wij een netwerkborrel voor ZZP'ers die voor ons werken of willen werken, over hoe Robotic Process Automation (RPA) onze werkomgeving gaat veranderen. Robert Mekking zal ingaan op de actuele ontwikkelingen rondom RPA, hoe dit van invloed is op de organisatie van morgen, wat die veranderingen betekenen voor een organisatie en voor de functies van individuele medewerkers. Ook wordt de workshop "The Pizzarobot" gegeven. Is je interesse geprikkeld en wil je ook aanwezig zijn? Heb je ooit een opdracht voor MvR Consulting uitgevoerd of wil je met ons kennismaken? Meld je dan aan via onderstaande formulier. 

Locatie: Kantoor MvR Consulting in Vleuten

Tijd: 16.00 - 19.00

Lees meer...

Op 12 juni organiseert de Gemeente Huizen, MvR Consulting en Coforce gezamenlijk een bijeenkomst over Robotic Process Automation (RPA). De bijeenkomst gaat over het strategisch belang van RPA en waarom de inzet van RPA heeft bijgedragen aan de integrale dienstverlening. Tijdens de dag wordt o.a. aandacht besteed aan eerdere projecten in het Sociaal Domein die met inzet van Robotic Process Automation (RPA) zijn verbeterd en versneld en hoe je tot een goede keuze komt van RPA projecten. Deze bijeenkomst is interessant voor CIO's, informatiemanagers, adviseurs en iedereen die verantwoordelijk is voor bedrijfsvoering binnen gemeenten en andere overheidsorganisaties. 

Lees meer...

Op 12 april organiseert Cascadis het 14e Jaarcongres in het Muntgebouw in Utrecht. Met interessante keynotes, leuke breakoutsessies en diverse praktijkvoorbeelden vanuit de partners. Tijdens deze dag is  Robert Mekking een van de keynote sprekers en zal hij ingaan op de ontwikkelingen op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) en het belang en de invloed die deze ontwikkeling heeft op de overheid. Meer informatie op de website van Cascadis.

Op 28 maart staat MvR & Parners op het VNG Congres "Back to the Future". Wilt u een keer vrijblijvend kennismaken of een afspraak maken op de Beurs voor een kort gesprek, dan kan dat. Tijdens de beurs geven wij speciale aandacht aan Robotic Process Automation (RPA), maar uiteraard kunnen wij u ook meer vertellen over onze andere diensten op het gebied van Zaakgericht- en Datagestuurd Werken. Wilt u meer informatie over de beurs kijk dan ook op de VNG website of maak direct een afspraak op onze stand op 28 maart in Utrecht door een mailtje aan Frank Mester

Lees meer...

Afgelopen november heeft MvR Consulting een geslaagde kennismakingsbijeenkomst gehad waarbij we leuke en professionele zzp’ers aan ons hebben kunnen binden en potentiele nieuwe vaste medewerkers hebben gesproken. Doordat MvR Consulting nog steeds hard groeit zoeken wij consultants digitaal werken en business intelligence, met ervaring die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren en met belangstelling en kennis op het gebied van Digitaal- en Zaakgericht Werken, Datagestuurd Werken en e-Dienstverlening. Daarnaast hebben wij dus een flexibele schil met ervaren zzp'ers die wij kunnen inzetten op opdrachten als (technisch) projectleider, consultant, functioneel beheerder en voor adviesopdrachten waar domein kennis gevraagd wordt op het gebied van publiekszaken, sociaal en omgevingswet. Voor de flexibele schil zijn wij ook nog steeds op zoek naar specialisten die met onze visie op één lijn liggen en opdrachten namens ons zorgvuldig en goed kunnen uitvoeren.

Lees meer...

Hoe kan je als overheidsinstelling slim gebruik maken van data die beschikbaar is? Waar begin je? En waar moet je rekening mee houden? Dit zijn vragen die velen van ons bezig houden. Voor het beantwoorden van deze vragen kunnen we van elkaar leren. Daarom organiseert MvR Consulting voor haar relaties een werkbezoek aan het datalab van de Sociale Verzekeringsbank.

De Sociale Verzekeringsbank heeft een datalab opgericht, waar specialisten met gebruik van data informatievraagstukken uit de organisatie oplossen. Projectleden van de SVB vertellen ons hier graag meer over. Tijdens het werkbezoek spreken we de verantwoordelijken, horen we de achtergronden en is er de mogelijkheid voor het stellen van vragen.

Lees meer...

MvR Consulting groeit op dit moment hard. Op dit moment zoeken wij consultants digitaal werken en business intelligence, met ervaring die zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren en met belangstelling en kennis op het gebied van Digitaal- en Zaakgericht Werken, Datagestuurd Werken en e-Dienstverlening. Daarnaast hebben wij een flexibele schil met ervaren zzp'ers die wij kunnen inzetten op opdrachten als (technisch) projectleider, consultant, functioneel beheerder en voor adviesopdrachten waar domein kennis gevraagd wordt op het gebied van publiekszaken, sociaal en omgevingswet. 

Lees meer...

Subcategorieën