mvr logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

MvR Horizon

MvR Consulting spreekt veel met haar klanten en collegabedrijven over de digitale ontwikkelingen. Dat vinden wij interessant en zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers goed kunnen helpen met deze ontwikkelingen om te gaan. Eén keer per jaar bundelen wij de laatste inzichten in de 'MvR Horizon'. Een trendanalyse van de belangrijkste ontwikkelingen op gebied van technologie, wetgeving en organisatie voor de overheid. Deze presentatie wordt door de Thought Leaders van MvR gebruikt om met onze klanten te praten over deze ontwikkelingen en samen te bepalen wat de gevolgen op korte en middellange termijn zijn voor burger, ambtenaar en organisatie. De onderwerpen en specifieke aandachtspunten die tijdens deze sessies worden besproken, worden regelmatig in whitepapers uitgediept. Deze whitepapers zijn al jaren zeer populair en worden dan ook regelmatig gedownload. Voor komend jaar komen de volgende onderwerpen aan bod:  

De burger als ambtenaar, lokale overheden zijn transactie verwerkende organisaties geworden waarbij digitale selfservice de basis is voor de dienstverlening. Burgers doen hun zaken zelfstandig met slimme formulieren die ambtenaarloos door slimme technologie worden verwerkt. Organisaties worden hierdoor specialistischer en kunnen bovendien efficiënter te werk gaan

Nieuwe verzuiling, backoffice systemen zijn leidend op procesniveau terwijl op taakniveau veel automatisering plaatsvindt. Integratie zien we op informatieniveau, waarbij ontsluiting en beheer van informatie plaatsvindt waar het ontstaat. 

Slimme overheid, de toenemende vraag naar transparantie en verantwoording door de explosieve groei van data gaat gepaard met een groei aan datalabs. KPI’s worden gebruikt om richting te geven in informatiesturing. (GEO) visualisatie van informatie wordt een belangrijk referentiekader en maakt het mogelijk effectiviteit van beleid meetbaar te maken.  

Digitale assistenten, technologie als Robotics, Conversational Interfaces en AI worden volwassener en bovendien acceptabeler wanneer zij op een menselijkere manier werken. Digitale assistenten zorgen voor een verandering van de organisatie waarbij het leren omgaan met augmented workforce van groot belang is. 

Deze trends en andere inzichten delen we graag met u en uiteraard horen we ook graag uw inzichten! 

Indien u geïnteresseerd bent in een interactieve sessie over deze onderwerpen, neem dan contact met ons op.

Meer Weten?
Robert Mekking

Neem contact op met

Robbert Mekking

Partner
robert.mekking@mvr.nl
06 40 02 54 40

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking?
Neem contact met ons op