Klantcases

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 43 niet laden

Steeds meer van de Nederlandse Waterschappen maken de overstap naar Zaakgericht werken. Dit met als doel om kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en efficiënter te kunnen werken. Vanaf juli 2015 is het Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR) gefaseerd van start gegaan met de implementatie van zaakgericht werken. HDSR heeft zelf veel ideeën over de implementatie maar niet de capaciteit om deze uit te voeren. Om een extra boost te geven aan de implementatie kiest HDSR voor een ‘buitenboordmotor projectondersteuning’ van MvR Consulting.

De projectondersteuner zorgt er onder andere voor dat huidige processen in kaart worden gebracht en worden vertaald naar het zaaksysteem, dat kennis van de betrokken wordt gedeeld en vastgelegd en  dat vragen vanaf de werkvloer worden beantwoord.

De projectondersteuner biedt extra handen, waardoor meer snelheid in de implementatie bereikt wordt. Daarnaast kan er door HDSR gebruik worden gemaakt van de expertise, kennis en ervaring van MvR Consulting. Dit uit zich bijvoorbeeld in een brainstormsessie met meerdere collega’s van Mvr Consulting over een vraagstuk van HDSR.