mvr logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Een kijkje bij een opdracht van onze collega Nora Simon

Geschreven: 
3 december 2020

Maak kennis met onze consultant Nora Simon die momenteel onder ander functioneel beheerder is en ondersteuning voor projecten verzorgd bij de gemeente Rotterdam. Ze heeft veel ervaring met het geven van online trainingen, dus Nora verbetert ook trainingen omtrent Zaakgewijs Werken om te zorgen dat deze digitaal goed uit de verf komen.

Aandachtsgebieden bij de gemeente Rotterdam, die tevens voorloopgemeente is bij Dimpact, zijn dienstverlening voor de inwoners, en zoveel mogelijk digitaal werken en verwerken. Dit bereiken ze door de Scrummethodiek, waardoor ze met korte sprints verder komen in het grotere plaatje van digitaal Zaakgewijs Werken. De basis daarvan ligt goed, nu willen ze graag een stap verder zetten in de ontwikkeling. Hierbij hebben termen als digital workforce en volledig digitale dienstverlening de aandacht.

 
Nora: "Ik geniet van de professionele instelling in Rotterdam en de goede organisatie die er is om thuis werken goed te faciliteren. Doordat Rotterdam een grote gemeente is, hebben ze capaciteit om méér op te pakken dan het strikt noodzakelijke. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de mens bij Rotterdam, zeker gelet op het feit dat we allemaal thuiswerken. Ook nu, geen woorden, maar daden".


MvR Consulting voegt met Nora nieuwe externe inzichten toe en ervaringen over het digitaal geschikt maken van trainingen en opleidingen in Rotterdam. Daarnaast kan ze met haar ervaring met betrekking tot zaakgericht werken een steentje bijdragen aan de ontwikkeling hiervan in Rotterdam.

Kan Nora u ook verder helpen bij het digitaal verder brengen van zaakgericht werken in uw organisatie? Neem contact op met Karlijn Roedelof op 0622973900.

Meer Weten?
Frank Mester

Neem contact op met

Frank Mester

Sales, Marketing en Partners
frank.mester@mvr.nl
06 51 11 26 60

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking?
Neem contact met ons op