mvr logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zaakgericht werken

Steeds meer processen worden in verregaande mate gedigitaliseerd. In de praktijk zien wij dat het digitaliseren van processen niet altijd een gemakkelijke opgave is. Hierbij zijn namelijk meerdere informatiesystemen, afdelingen en verantwoordelijkheden betrokken. MvR Consulting beschikt over adviseurs die goed in staat hierbij te adviseren. 

Onze consultants gaan aan de slag met uw medewerkers om uw processen te inventariseren, te analyseren en te verbeteren. Of u nu uw processen via een zaaksysteem laat verlopen of via een vakapplicatie. Door onze beproefde COPI-aanpak komen onze adviseurs tot een holistische aanpak en een betrouwbaar advies. Wij zijn uw partner om tot échteoplossingen te komen. 

Met de inzet van onze consultants zorgt u ervoor dat uw medewerkers nieuwe informatiesystemen gaan omarmen en verbetert u de digitale werkwijze van medewerkers. Of dit nu om complexe dienstverleningsprocessen gaat of om specifieke procedures in vakapplicaties.Uw medewerkers zijn na een project beter in staat om gebruik te maken van de tot hun beschikking staande digitale instrumenten,werken op een efficiënte manier met elkaar samen en hebben hun werkprocessen daarop afgestemd.

MvR levert:
Strategie en richting bepalen
Mensgerichte implementaties
Training en opleiding
Meer Weten?
Karlijn Roedelof

Neem contact op met

Karlijn Roedelof

Accountmanager
karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking?
Neem contact met ons op