mvr logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Digivaardigheid

MvR  Consulting ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. Wij starten met het onderzoeken van het huidige en gewenste niveau middels de door onszelf ontwikkelde digivaardigheidscan. We leggen hiermee de basis van haalbare ontwikkeldoelen. Hierbij leggen we de nadruk op het leren van medewerkers om hun digitale vaardigheden te vergroten. Denk hierbij aan werken op afstand, digitaal samenwerken  en  datagedreven werken. MvR  Consulting is uniek in de mensgerichte aanpak en is bij uitstek uw partner voor trainingen, serious gaming en (data) practica. Zowel op locatie als online.  

Door middel van trainingen, diverse spelvormen en/of (data) practica worden uw medewerkers bewust van de  toepassingen en zingeving van digitaal werken, en worden de vaardigheden van uw medewerkers vergroot. Hierdoor zijn uw medewerkers nog beter in staat om op effectieve wijze gebruik te maken van uw digitale systemen. 

Deze leervormen zijn niet alleen laagdrempeligqua opzet en leuk om te doen maar prikkelen uw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Uw medewerkers krijgen aan de hand van deze werkvormen een beter inzicht in hoe zij (als groep) functioneren en aan welke aspecten nog gewerkt kan worden.  

MvR levert:
Training en E-learning
Serious gaming
Advies digivaardigheid
Bewustwordings-workshops
Meer Weten?
Karlijn Roedelof

Neem contact op met

Karlijn Roedelof

Accountmanager
karlijn.roedelof@mvr.nl
06 22 97 39 00

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking?
Neem contact met ons op