Digivaardigheid

MvR & Partners ondersteunt organisaties bij het digitaal transformeren van hun medewerkers, werkwijze en processen. Wij starten met het onderzoeken van het huidige en gewenste niveau middels de door onszelf ontwikkelde digivaardigheidscan. We leggen hiermee de basis van haalbare ontwikkeldoelen. Hierbij leggen we de nadruk op het leren van medewerkers om hun digitale vaardigheden te vergroten. Denk hierbij aan werken op afstand, digitaal samenwerken  en  datagedreven  werken. MvR & Partners is uniek in de mensgerichte aanpak en is bij uitstek uw partner voor trainingen, serious gaming en (data) practica. Zowel op locatie als online.  

Door middel van trainingen, diverse spelvormen en/of (data) practica worden uw medewerkers bewust van de toepassingen en zingeving van digitaal werken, en worden de vaardigheden van uw medewerkers vergroot. Hierdoor zijn uw medewerkers nog beter in staat om op effectieve wijze gebruik te maken van uw digitale systemen. Enkele door ons uitgevoerde voorbeelden om de digivaardigheid van uw medewerkers te verhogen:

Deze leervormen zijn niet alleen laagdrempeligqua opzet en leuk om te doen maar prikkelen uw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Uw medewerkers krijgen aan de hand van deze werkvormen een beter inzicht in hoe zij (als groep) functioneren en aan welke aspecten nog gewerkt kan worden.